Join Us

Sharpen your innovation edge at the world’s largest mobility conference — brought to your city. Leverage the best of Mobile, Cloud and IoT security-driven solutions to bring out the best in your growing business.

Register now

Keynote Speaker: Tom Black

Tom Black is the Vice President & General Manager for Enterprise and SMB switching products. He leads the combined Software, Hardware/ASIC, Product Management, and Operations teams for that business unit.

Tom has more than 20 years of experience in networking, leading hardware, silicon, and software teams across a broad range of technologies. Prior to joining Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company in 2013, Tom was at Arista Networks, where he was responsible for strategy, product management, and engineering for software-defined networking (SDN).

Prior to Arista, Tom spent 13 years at Cisco in leadership roles spanning Service Provider and Enterprise, and from Layer 1 to Layer 7. He was an industry pioneer in packet over Optical networking products, drove strategy, architecture and early execution of large SP Routers, and led the teams that delivered several product lines in the L4-7/Application networking segment. Tom joined Cisco via the acquisition of Cerent, where he was the lead Software Engineer for data products. Tom was also a member of the low level software team for the first generation of HP ProCurve switches.

Tom holds a bachelor of Computer Science and has four issued patents.


Tom Black,
Vice President/General Manager
Campus Switching Business Unit

Event Details

Atmosphere Local Singapore will be held on 23rd January 2018 at the Marina Bay Sands in Singapore

Time9.00am to 6.00pm

Venue Cassia Ballroom, Level 3, Marina Bay Sands
10 Bayfront Avenue, Singapore 018956


Agenda

Time Duration Topic
08:45 – 09:30   Registrations
09:30 – 09:50 20 mins Video
Welcome Speech
09:50 – 10:50 60 mins Opening Keynote
10:50 – 10:55 5 mins Wrap Up
10:55 – 11:15 20 mins Break Executive Luncheon
    Track 1 – Technology Track 2 – Solution Cases
11:15 - 12:05 50 mins Session 1.1
802.11ax Sneak Peek The Next Generation Wi-Fi
Session 2.1
Secure 360 - Aruba ClearPass Policy Manager
12:05 – 13:00 55 mins Lunch
13:00 – 13:50 50 mins Session 1.2
Winning with Aruba Aggregation/Core
Session 2.2
Secure 360 - IntroSpect Security Analytics and UEBA Solution
13:50 – 14:40 50 mins Session 1.3
Elevating your WLAN with AOS8
Session 2.3
Secure 360 - Integrating Security with APIs
 
14:40 – 15:00 20 mins Break
15:00 – 15:50 50 mins Session 1.4
AOS8 Uses cases and Demo
Session 2.4
Design fundamentals in your branch networks + Customer user cases with Aruba Instant
 
15:50 – 16:40 50 mins Session 1.5
Ace Top Tips and Tricks
Session 2.5
Rio Airport App for Summer Olympics + Aruba New Digital Workplace in Santa Clara
 

Frequently Asked Questions

Click any question below to see the answer.

Is there a fee to attend?

No, this is a free event for qualified partner salespeople and engineers, Aruba customers and prospects.

What catering will be provided?

There will be a light breakfast, lunch and afternoon tea.

Do you validate parking?

At this stage we are unable to confirm parking validation or discounts. Parking access and discounts will be communicated prior to each event as part of our registration confirmation email.

When does registration close?

Registration for each city will remain open until capacity is reached. Space is limited!

What if I need to cancel, or change, my registration?

To make changes to your registration, please email arubaevents@in2ideas.com.

Can I bring a guest?

Yes! You are welcome to bring a colleague with you who would find the event relevant to their role. They will need to register online.

How do I communicate my dietary requirements?

Please communicate any dietary restrictions during the registration process. Alternatively, you can email arubaevents@in2ideas.com. We will do our best to accommodate.

What is the dress code?

The recommended dress code is business casual.

I have a question that isn’t answered here. Who can I contact?

Our support team would love to help! Please email arubaevents@in2ideas.com.